Oec 9900 Boot Problem - Técnicos de mantenimiento Foro

OEC 9900 boot problem

Tags: C-Arm, GE

(11)
(3)

ClarityDiagnostics

OEC 9900 boot problem

July 27, 2020 10:57

Hi, guys. I have a OEC 9900 Elite system that doesn't boot up. The C-arm gets stuck after 11 arrows, and the left monitor shows this error message:

"SYSTEM ERROR DETECTED
X-rays are disabled. Turn the system off, wait 10 seconds, and then restart the system.
If this message persists, call for service.
Service Information: Vortex IP board is not detected!"

I cannot connect with the system with UtilitySuite. When monitoring the booting process with the switch in the Display Adapter in service mode, it seems that the system is trying to erase the flash nodes and reload them, but it fails showing the error "Board firmware validation FAILED!". I reinstalled software but the issue continues.
All voltages seem to be OK in the passive backplane. I cleaned and reseated all the boards in the rack, visually inspected the Vortex IP board and it seems OK. It doesn't turn on any LED after booting. I think it could be the Vortex IP board but I want to be sure. What else should I check?

Log inor Register

to rate and post a comment

(24)
(1)
(1)

Joe bello

re: OEC 9900 boot problem

July 28, 2020 09:42

have you try to turn on the monitor cart without the C

Log inor Register

to rate and post a comment

(11)
(3)

ClarityDiagnostics

re: re: OEC 9900 boot problem

July 31, 2020 10:12

Hi. Yes, without the c-arm connected, the workstation fails to boot showing exactly the same error messages.

Log inor Register

to rate and post a comment

Diagnostic Imaging Training: RSTI (Radiological Service Training Institute)

15,000 service professionals from over 50 different countries have trained in over 35 courses in radiology, mammography, CT, ultrasound, networking, PACS, & DICOM. Classroom & lab facilities to accommodate up to 60 students.

DOTmed Certified
advertisement

 

Hitachi

 

one source

 

 

RSTI Newsletter